Evinize Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri 2021

Nerdeyse herkesin evinde sıkça kullandığı popüler iki renktir, siyah ve beyaz. Ya mutfağımızda ya oturma odamızda ya da yatak odamızda muhakkak bu ikili kullanır ve büyük zevkle bu renklerle dekore ederiz. Odalarınızın büyüklüğüne göre kullandığımız renklerde farklılık gösterir elbette. Eğer odanız küçükse beyaz renk ağırlıklı bir tasarım yapmanız gerekir, odanızın daha kasvetli olmasını engeller. Siyah rengi ise tamamlayıcı aksesuarlarda, yastık ve kırlentlerde kullanınız. Duvarlarınızı ve zemini beyaz yapmakla da odanıza aydınlık bir fon sağlayacaksınız. Bu fon üzerine dilerseniz siyah koltuk takımları yerleştirebilirsiniz. İsteğinize göre çizgili, puantiyeli, çiçekli olabilir. Aynı zamanda yatak odaları için bu güzel iki rengin birlikte kullanıldığı birçok takım bulunmakta. Üstelik hem geleneksel hem de modern hava yaratabilmek için oldukça sık kullanacağınız renklerdir. Siyah beyaz perdeler, ayaklı lambalar ile çok şık odalar ortaya çıkarmak mümkündür. Yatak odalarınız için de geçerli olan bu kombinlerde evinizin göz kamaştırmasını sağlayabilirsiniz.

Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri

Açık renkleri, özellikle beyazı mobilya takımlarınızda kullanırken siyah gibi koyu renkleri halılarda ara renk olarak, koltuk takımlarınızda kenarlık olarak ve aksesuarlarınızda kullanmanızı öneririz. Aynı şekilde beyaz duvarlarınızı siyah çerçeveli resimlerle ve tablolarla süslemekte seçeneklerinizden biri. Siyah ve beyaz her eve kolaylıkla uyum sağlayan şıklık katan renkler olduğundan her zaman bayanların tercih sebebi olmuştur.

Ayrıca küçük mekânlarınızı dekore ederken çok fazla aksesuardan kaçınınız. Bunun yerine aksesuarlarınız küçükse belli bir yerde toplamaya özen gösterin. Büyük aksesuarlar için sadelik ve dengeyi ön planda tutmaya çalışın ki, dağınık bir görünüm olmasın. Üstelik ister duvara monteli ister masanızın üzeri veya yere yerleştireceğiniz saksı detayları ile siyah beyaz dekorasyonunuza çok hoş havalar katmanız mümkün.

Dekorasyonunuz siyah beyaz olsa da, keyfiniz ve gününüz rengârenk olsun.