Çilek Mobilya Ranza Modelleri Ve Fiyatları

Çok çocuklu aileler genç odası ve çocuk odası dekorasyonunda ranza modellerini sık sık tercih ederler. Ranza modelleriyle hem yer tasarufu yapabilir hemde şık bir tasarım ortaya çıkarabilirsiniz. Gençlerin hayallerini gerçekleştiren firma olan Çilek mobilya ranza modelleri ilede oldukça iddaalı durumda.

Çilek mobilya 1995 yılından beri çocukların hayal dünyasındaki odaları tasarlıyor. 3 milyondan fazla çocuğun odasında Çilek mobilya ürünleriyle dekora edilmiş. Birbirinden şık genç odası, bebek odası ve ranza modelleri olan firma tasarım kullanış ve çocuğunuzun sağlığına en uygun malzemeleri kullanıp, kullanıcılarına güven veriyor.

Çilek Mobilya Modelleri

Çilek 2020 ürünlerini mağazalarında yerini aldı. Firmada onlarca farklı ürün bulunsada her ürünün içerisinde farklı seçeneklerde sizler sunuyor. Çilek ranza modellerinde de bir çok ürünü bulunuyor. Dar bir ev dekorasyonuna sahipseniz sizde çocuk odalarında Çilek mobilya ranza modellerini tercih edebilirsiniz.

Çilek mobilyanın en fazla talep gören ranza modellerinden olan Flora country tarzı tasarımı ve rengiyle göz kamaştırıyor. Çilek mobilya Flora ranza modelini isterseniz ayırarak iki parça halinde de kullanabilirsiniz. Alt taraftaki yatakta 3 adet çekmece bulunuyor. Çilek mobilya flora ranza fiyatı 1,399 Tl, taksitli ranza fiyatı ise 1,504 Tl.

Çok çocuklu aileler küçük bir eve sahipse yardımlarına ranza modelleri yetişir. Çilek mobilya Royal ranza modeli gençlerin hayallerini süsleyen bir modele sahip. Alt bölüme dilerseniz çekmeceli baza ekleyebileceğiniz model korkulukları sayesinde oldukça güvenli bir ranza tasarımı. Çilek mobilya Royal genç odası ranza fiyatı 1,099 Tl. Bu ürünün ayrıca genç odası modelide bulunuyor. Ürüne uygun kitaplık, şifonyer, komodin gibi ürünleride Çilek mobilya mağazasında bulabilirsiniz.

Metal ayakları ve metal korkulukların bulunduğu Active ranza modeli modern bir tasarıma sahip. Dilerseniz iki ayrı parça olarakta kullanabileceğiniz Çilek ranza modelini Active genç odası modelinin yer takımı ürünleri ile tamamlayarak kullanabilirsiniz. Çilek mobilya Active ranza fiyatı 999 Tl.

Prenses kızlarınız hayallerindeki genç odası modeline Çilek mobilyanın Princess ranza modeli ile kavuşacak. Pembe renklerin hakim olduğu kız genç odası ranza modeli oldukça güvenli bir modeldir. Çilek mobilya ranza fiyatlarında indirimler devam ediyor. Princess ranza fiyatı 1,427 liradan, 999 Tl olarak oldukça uygun bir fiyata düştü.